Škola v prírode - Nitrianske Rudno

29.06.2012 21:55

 

1.deň : Výlet v Bojniciach bol skvelýýýýýýýýý!!!!!! Stihli všetko čo sme chceli a aj to čo sme neplánovali : zámok,zoo,múzeum praveku,sokoliarov, dinopark a večer sme sa aj okúpali v bazéne.Všetkých pozdravujeme:) Ak máte chuť, pozrite si náš prvý deň prostredníctvom fotogalérie :

Odkaz na fotogalériu - ŠvP 1. deň

 

2.deň : Ani dážď nás nedostal. Včera sme súťažili do bezvedomia, kúpali sa v bazéne a zabávali sa na diskotéke. Opäť pridávame aj fotogalériu :

Odkaz na fotogalériu - ŠvP 2.deň

 

3.deň:Dnes sa na nás celý deň usmievalo slniečko :) Spoznali sme nádhernú prírodu, súťažili sme, mali sme jedinečnú módnu priehliadku a stihli sme aj opekačku.Teraz už len spinkáme a hlasno chrápeme.Tešíme sa na nový dník a všetkých vás pozdravujeme!

 

Odkaz na fotogalériu- ŠvP 3.deň

 

4.deň : Dnes ráno sme stihli sv.omšu, prežili sme Majstrovstvá ŠvP vo futbale a teraz sa tešíme na ďalšie dnešné prekvapenia :) Info bude zase večer!

Odkaz na celú fotogalériu - ŠvP 4. deň

Už sme doma :) ... Ďakujem tete Silvenke , tete Martuške, Lenke, animátorom Martinkovi a Jogimu ,p.uč.Katke za pomoc pri organizovaní ŠvP a všetkým deťom , ktoré boli skveléééééééééé . Bolo nám spolu krásne :) a ŠvP sme si naozaj užili .Posledné neuverejnené sľúbené  fotografie si môžete pozrieť na tomto odkaze :  

Odkaz na fotogalériu 

 

 

Diskusná téma: Škola v prírode - Nitrianske Rudno

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok